150 anys

150 anys

miércoles, 30 de octubre de 2013

ACTIVITAT 1: Ens presentem!

Com ja sabeu, hem començat ja el projecte comarques 2012-2013. La primera activitat era preparar una petita presentació de la nostra escola i del nostre barri. Després hem hagut de situar la nostra escola al Yorugmap.  Per a fer la presentació, cada classe n'ha preparat diverses en petits grups i parelles, i després, hem fet una presentació per classe tot agafant informació de cada una de les presentacions fetes prèviament.  Aquesta activitat havia d'estar acompanyada d'una foto de grup, ja que les altres escoles que participen en aquest projecte ens havien de posar cara! 
Us deixem amb les presentacions tal i com han quedat gràcies a la participació de tots vosaltres i les fotos amb les que les hem acompanyat.

FEDAC SANT ANDREU
La nostra escola
Hola! Som la classe de 4t A i us presentarem la nostra escola. L’escola es diu FEDAC Sant Andreu i està al carrer Ramón Batlle, al barri de Sant Andreu. Ens trobem a la ciutat de Barcelona,  cap de comarca del Barcelonès. El Barcelonès és una comarca de litoral tot i que al nostre barri no tenim platja. Prop de l’escola hi ha el carrer Gran de Sant Andreu o la plaça comerç, llocs on hi pots trobar moltes botigues de tota mena.
Aquest any és un any molt especial per a nosaltres perquè celebrem a l’escola els 150 anys de la seva fundació! Aquest diumenge fem una festa per inaugurar les celebracions.
La nostra escola és bastant gran. Comencarem explicant les classes. Hi ha moltes classes, des d’I3 (infantil de 3 anys) fins a 4t d’ESO. És una escola de dues línies: A i B.
El pati gran és enorme: té una palmera, unes porteries de futbol i unes canastes. En total tenim quatre patis. Tenim una sala molt que es diu la Sala Pare Coll. Allà l’any passat vam fer una obra de teatre que es deia “Un drac terrible”.
A la nostra escola celebrem moltes festes com per exemple la castanyada, el carnaval, una xocolatada per la diada de Sant Francesc Coll, la diada de l’activitat física…
Alumnes de 4t A
4t A
La nostra escola.
La nostra escola està situada a la ciutat de Barcelona, al carrer Ramon Batlle 41 al barri  de Sant Andreu ,  per això es diu FEDAC Sant Andreu .  És una escola molt gran de dues línies, dues classes per curs A i B .
L’ escola és molt gran, té classes  des de P3 fins a 4t d’ ESO . Té quatre patis, sales d’informàtica, laboratori, sala d’actes, sala d’audiovisuals , dos menjadors, biblioteca , mediateca i una capella .
A la nostra escola celebrem moltes festes, la castanyada, la festa major , el carnestoltes, una diada de l’activitat física i d’altres festes importants. També, quan s’acaben les classe s’hi organitzen moltes activitats extraescolars que ens agraden molt : modern jazz, futbol, teatre, anglès, guitarra…
La nostra escola és escola verda i aquest any serem nosaltres, els de quart, qui ens encarregarem de l’hort. Serà el nostre projecte.
Aquest any serà un any molt especial per a la nostra escola doncs celebrem que fa 150 anys que es va fundar.
Alumnes de 4t B
4t B

No hay comentarios:

Publicar un comentario